Főoldal
Főoldal / Hírek
Önkénteseket keresünk a Díjlovas és Lovasterápiás Versenyre, október 1-3. közötti időpontra!

Kedves Segítők!

A korábbi évekhez hasonlóan idén is sok szeretettel meghívunk Titeket a megrendezésre kerülő CDI-W/CDI3*/DDIJ/CDIY/CDIP, CDN Díjlovas- és Lovasterápiás Versenyre. 

Táboros visszajelzések

Egy, két gondolat a táborban résztvevő kisebb gyerkőc szüleitől és maguktól a  gyerekektől arról, hogy miként is érezték magukat az idei táborban. 

E visszajelzéseket az alábbi cikkben olvashatják!

Idén is vidám hangulatban teltek a komplex intenzív terápiás nyári táborok Fóton

A kedvező járványhelyzetben a Magyar Lovasterápia Szövetség idén nyáron is komplex terápiás táborokat szervezett a MOL Gyermekgyógyító Program és az E.ON Hungária Csoport  támogatásával a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás Központjának terápiás foglalkozásaira járó gyerekeknek.

Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Verseny CDI-W/CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP és Lovasterápiás Verseny

A Magyar Lovasterápia Szövetség a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat védnökségével és támogatásával 2021. október 1-3. között, immáron tizenhetedik alkalommal rendezi meg nemzetközi és hazai Díjlovas Versenyét és Lovasterápiás Versenyét.

A versenyre való jelentkezés határideje: 2021. szeptember 10. 

 

További információkat a versenyről ide kattintva olvashatnak!

Idén is lesznek intenzív komplex terápiás nyári táborok Fóton

 

A kedvező járványhelyzetben a Magyar Lovasterápia Szövetség idén nyáron is szervez táborokat a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás és Oktató Központja foglalkozásaira járó gyerekeknek, hogy nyáron is találkozhassanak kedvenc lovaikkal, és játékos fejlesztő foglalkozásokon vehessenek részt.

Futószáras hétvége az alapozó képzésben résztvevőknek

Az alapozó képzésben résztvevő hallgatóink 2021. április 9-11. között vettek részt futószárás gyakorlaton a fóti Lovasterápiás Központban.

Húsvéti lovaglás

Az elmúlt hét lovasterápiás foglalkozásai a húsvét jegyében teltek, amelyről e rövid cikkben olvashatnak és nézhetik meg az erről készül kép galériát. 

Önkéntes segítőt keresünk

Önkéntes segítőt keresünk a keddi, szerdai és csütörtöki délutánokra!

Amennyiben rendelkezik lovas tapasztalattal, és szívesen közreműködne segítőként a terápiás munka során, akkor a főcímre kattintva bővebb információkat talál. 

Hírlevél - 2021.

Kedves Látogatóink,

Elkészült idei évi hírlevelünk, amelyben olvashatnak a 2020-as év eseményeiről, de megnézhetik az idei évre tervezett programjaink rövid összefoglalóját is.

 Itt érheti el: 

 Hírlevél - 2021.

Oktatási összefoglaló

Azt reméltük, hogy az idei év már könnyebb lesz járványügyi szempontból, de alig telt el két hónap az évből, máris újabb megszorító intézkedéseket hozott a Kormány, így sajnos attól tartunk, hogy az idei év programjait és oktatásait sem lesz könnyebb megszervezni, mint a tavalyiakat.