Főoldal
Főoldal / Hírek
Képzési ajánló

2019. októberében indulnak az Alapozó ismeretek a lovasterápiáról és Lovasterapeuta pszichológiai lovasterápia szakágon - Lovasterapeuta képzés pszichológiai lovasterápia szakágon elnevezésű képzéseink. 

Részletek az alábbi cikkben olvashatók.

MOL Alapítvány - Önkéntes nap

A Lovasterápiás Központot 2007 óta támogatja a MOL Alapítvány a Gyermekgyógyító Program által és az elmúlt években több MOL csapat is önkénteskedett itt.

Kérem olvassák el a csoport vezetőjének, Martina Martinicnek rövid beszámolóját!


Isabelle von Neumann-Cosel újra nálunk járt a hétvégén

Isabelle, ahogy azt októberben megígérte számunkra, a hétvégén újra ellátogatott hozzánk és hihetetlen energiákról tanúbizonyságot téve vetette bele magát a lovasokkal és terapeutákkal folyatott munkába.

A Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány idén is részt vett a VÁROSLIGETI GYERMEKNAPON

Május 26-án vasárnap részt vettünk munkatársainkkal, önkénteseinkkel és három lóval, Robival, Mukival és Aldóval a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat által rendezett Városligeti Gyermeknapon, hogy lovasterápiás tevékenységünket megismertessük a rendezvényre látogató nagyközönséggel.

Képzések a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány szervezésében

Hamarosan itt a nyár első hónapja, és ezzel közeledünk oktatásaink szempontjából az év legsűrűbb időszakának végéhez is. Az elmúlt hónapok eseményeit e rövid összefoglalóval, és képgalériánkkal szeretnénk bemutatni.


A Lovasterápiás Központ 2019 évi Házi Versenye
2019. május 13-án hétfőn tartottuk a fóti Lovasterápiás Központba járó gyermekek számára az immár hagyományos házi versenyünket.

Bozori Gabriella az M1 vendége volt

Oldalunk látogatóival szeretnénk megosztani az itt készült felvételt, amely a lovasterápia jótékony hatásairól szól.

Újabb három lovasszakkönyv megjelenése

Fót, 2019. január 31. – 2018 végén újabb három lovasszakkönyv jelent meg a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat kiadásában: Isabelle von Neumann-Cosel: A láthatatlan segítségek titka (magyar fordítás); Bozori Gabriella – Kövy András – Németh Gábor: Sportlovak és lovasterápiás lovak kiképzése; Kövy András: A lovasedző 

Ide kattintva olvassa el rövid beszámolónkat a könyvek 2019.01.31-i sajtótájékoztatója kapcsán. 

Élhető Jövő Park Fóton

Megosztanánk Önökkel az ELMŰ - ÉMÁSZ Társaságcsoport jóvoltából született kisfilmet, mely rövid betekintést enged a Parkba.