Főoldal
Főoldal / Hírek
Nyomtatás
Vodafone Magyarország Alapítvány önkéntes nap

Újabb önkéntes nap keretében szépülhetett a területünk a Vodafone Magyarország Alapítvány 30 munkatársának segítségével. 

A cikk főcímére kattintva olvashatják az Alapítvány képviselőjének rövid összegzését, és nézhetik meg képgalériánkat. 

" A résztvevők pozitív élményként számoltak be arról, hogy a nap folyamán közel voltak a lovakhoz, illetve megismerhették a kedvezményezett szervezet tevékenységét. Nagyon tetszett az önkénteseknek, hogy látványos volt a munkájuk, így eredményesnek és hasznosnak érezték magukat.

Az önkéntes nap keretében a résztvevők a Lovasterápiás Központban található játszótér teljes felújításával, annak festésével segítettek a játékok hosszabb távú megóvásában. A játszótér mellett található gyógynövény spirál, valamint a gyerekek homokozójának teljes gyomtalanítása is megtörtént. A közös ebéd elfogyasztása után a lovak istállójában a bokszok, és etetők takarításával, és a központi előadó ablakainak tisztításával, valamint karámrudak festésével járultak hozzá az önkéntesek a szervezet működéséhez.

A helyszín bejárását a Gyermekmentő Szolgálat alapítója vezette, és egy beszélgetés során mutatta be megalakulásukat, valamint kiterjedt tevékenységeiket, amelyeket a célcsoportjuk érdekében végeznek. "

(A képre kattintva egy galéria nyílik meg.)

 

Forrás: Vodafone Magyarország Alapítvány