Főoldal
Főoldal / Hírek
Nemzeti Vágta – Jótékonysági Sztárfutam – Szurkoljunk együtt!


 

Az OTP Bank Jótékonysági Sztárfutam szeptember 18-án, vasárnap délután 16:10-kor rajtol el. A futamban 6 híresség méri össze tudását, annak érdekében, hogy az általuk választott alapítványnak elhozzák a bank által felajánlott 500 000 Ft fődíjat. Azonban egy versenyző sem marad nyeremény nélkül, hiszen a többi helyezett által kiválasztott alapítványok részére a pénzintézet 200-200 e Ft vigaszdíjat biztosít.

 

Idén is vidám hangulatban fejeződtek be az intenzív komplex terápiás nyári táborok Fóton

A Magyar Lovasterápia Szövetség idén nyáron is táborokat szervezett a MOL Új Európa Alapítvány támogatásával a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás Központjának terápiás foglalkozásaira járó gyerekeknek.

 

Nico Rosberget kisgyermekek kérdései izzasztották meg

 

Nico Rosberget kisgyermekek kérdései izzasztották meg

A Mercedes-Benz nem mindennapi sajtótájékoztatót tartott a szombati időmérő edzést követően, ahol a profi újságírók helyett ezúttal a kisgyermekek ragadhattak mikrofont és kérdezhettek a Mercedes AMG Petronas Formula One Team pilótájától. Így a korábban már sokszor ismételt témakörök helyett igazán meglepő információkat és személyes történeteket is megtudhattunk a német pilótáról.

 

-

( A képre klikkelve egy galéria nyílik meg. )

( Fotó: Gordon Eszter )

Szeptemberi versenyünkre önkéntes segítőket keresünk!

 

Idén szeptember 23-25-én megrendezésre kerülő nemzetközi és hazai díjlovas versenyünkre önkéntes segítőket keresünk!

 

Jelentkezni lehet a mellékelt ív kitöltésével és a gbozori@lovasterapia.hu címre történő megküldésével.

 

Várjuk jelentkezéseteket!

 

Vitorlázás

 

Litkey Farkas decemberi meghívása alapján június 18-án egy csodás napot töltöttünk 20 gyermekkel Balatonkenesén, ahol egy fantasztikus vitorlázáson, izgalmas játékokban és szórakoztató műsoron vettünk részt.

 

( A képre klikkelve egy galéria nyílik meg. )

 

Minden kis és nagy résztvevő nevében nagyon köszönjük Litkey Farkasnak, a GCT Holdingnak, a LáriFári Alapítványnak és minden helyszíni segítőnek a felejthetetlen élményt és kedves vendéglátást!

 

Idén is lesznek intenzív komplex terápiás nyári táborok Fóton, a MOL Új Európa Alapítvány Gyermekgyógyító program támogatásával

 

A Magyar Lovasterápia Szövetség idén nyáron is táborokat szervez a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás és Oktató Központjának foglalkozásaira járó gyerekeknek, hogy az iskolaszünet idején is találkozhassanak kedvenc lovaikkal, és játékos fejlesztő foglalkozásokon vehessenek részt. A táborok a MOL Új Európa Alapítvány Gyermekgyógyító program támogatásával valósulnak meg. A programra olyan gyerekek jelentkezhettek, akik év közben is jártak terápiás foglalkozásokra. Mivel a táborok létszáma betelt, így a szervezők erre az évre már nem tudnak jelentkezőket fogadni.

 

Gyereknap - Május utolsó vasárnapja

Május utolsó vasárnapja mindig a gyerekeké, ennek megfelelően idén is megrendezte a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a Városligeti Gyermeknapot. A rengeteg színes ingyenesen látogatható program között természetesen voltak lovasterápiás bemutatók is.

 

( A képre klikkelve egy galéria nyílik meg. )