Főoldal
Főoldal / Hírek
A Magyar Lovasterápia Szövetség Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenye CDI-W / CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP és Lovasterápiás Versenye Fóton

 Az idei 15. fóti Nemzetközi Díjlovas Versenyre és Világkupa-fordulóra rekordszámú nevezés érkezett

A Magyar Lovasterápia Szövetség a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat védnökségével és támogatásával 2019. szeptember 27-29. között, immáron tizenötödik alkalommal rendezi meg nemzetközi és hazai Díjlovas Versenyét és Lovasterápiás Versenyét.  Idén a Díjlovas Verseny egyben Világkupa is lesz. A 15 évvel ezelőtti kis fóti versenyből egy hatalmas lovas verseny lett, amely egyúttal Világkupa is. A rendezvény főtámogatója az OTP Bank Nyrt., kiemelt támogatók az ELMŰ-ÉMÁSZ, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Mercedes-Benz Hungária Kft. és a Hewlett Packard Enterprise.

Helyszín: NGYSZ Lovasterápiás és Oktató Központja

2151 Fót, Vörösmarty tér 2.

A verseny időpontja: 2019. szeptember 27-29. (péntek-vasárnap)

Isabelle von Neumann-Cosel Mesterkurzus
2019. október 20-án Isabelle von Neumann-Cosel Mesterkurzust tart díjlovasok részére.

Új terápiás lovak alkalmassági vizsgája
2019. augusztus 2-án tartottuk a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány 6 új terápiás lovának alkalmassági vizsgáját.

Véget értek intenzív komplex terápiás nyári táboraink

A Magyar Lovasterápia Szövetség idén nyáron is komplex terápiás táborokat szervezett a MOL Gyermekgyógyító Program támogatásával a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás Központjának terápiás foglalkozásaira járó gyerekeknek.


Önkénteseket keresünk a Díjlovas és Lovasterápiás Versenyre, szeptember 27-29. közötti időpontra!

Kedves Segítők!

A korábbi évekhez hasonlóan idén is sok szeretettel meghívunk Titeket a 2019. szeptember 27-29. megrendezésre kerülő CDI-W/CDI3*/DDIJ/CDIY/CDIP, CDN Díjlovas- és Lovasterápiás Versenyre. 

Képzési ajánló

2019. októberében indulnak az Alapozó ismeretek a lovasterápiáról és Lovasterapeuta pszichológiai lovasterápia szakágon - Lovasterapeuta képzés pszichológiai lovasterápia szakágon elnevezésű képzéseink. 

Részletek az alábbi cikkben olvashatók.

Lovas fotós workshop a Varázslatos Magyarország jóvoltából

Július 8. és július 12. között  zajlott az "Ismerd meg a környezetedet" címet viselő tábor, amely alatt a Varázslatos Magyarország fotósai nálunk töltöttek egy napot, és fotózni tanították a gyerekeket. Ennek apropóján készülhettek el a galériában található csodás fotók, és egy kisfilm. 

Vodafone Magyarország Alapítvány önkéntes nap

Újabb önkéntes nap keretében szépülhetett a területünk a Vodafone Magyarország Alapítvány 30 munkatársának segítségével. 

A cikk főcímére kattintva olvashatják az Alapítvány képviselőjének rövid összegzését, és nézhetik meg képgalériánkat. 

MOL Alapítvány - Önkéntes nap

A Lovasterápiás Központot 2007 óta támogatja a MOL Alapítvány a Gyermekgyógyító Program által és az elmúlt években több MOL csapat is önkénteskedett itt.

Kérem olvassák el a csoport vezetőjének, Martina Martinicnek rövid beszámolóját!