Főoldal
Főoldal / Hírek
Befejeződött a lovasterápiás továbbképzés Sarlóspusztán 2016. októberében

 

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány az idén is megtartotta lovasterápiás továbbképzését Sarlóspusztán, 2016. október 17. és október 29. között.

 

( A képre klikkelve egy galéria nyílik meg. )

 

Véget ért a Magyar Lovasterápia Szövetség XII. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenye (CDI3*/CDIY/CDIJ/CDIP/CDN-A) és Lovasterápiás Versenye Fóton

 

2016. szeptember 23-25. között tartotta XII. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenyét és Lovasterápiás Versenyét Fóton a Magyar Lovasterápia Szövetség. A háromnapos rendezvény védnöke és támogatója a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat volt. Az egyes versenyszámok házigazda szerepét idén is a Gyermekmentő Szolgálat tagjai, illetve más közéleti személyiségek vállalták el.

 

( A képre klikkelve egy galéria nyílik meg. )

 

Nemzeti Vágta – Jótékonysági Sztárfutam – Szurkoljunk együtt!


 

Az OTP Bank Jótékonysági Sztárfutam szeptember 18-án, vasárnap délután 16:10-kor rajtol el. A futamban 6 híresség méri össze tudását, annak érdekében, hogy az általuk választott alapítványnak elhozzák a bank által felajánlott 500 000 Ft fődíjat. Azonban egy versenyző sem marad nyeremény nélkül, hiszen a többi helyezett által kiválasztott alapítványok részére a pénzintézet 200-200 e Ft vigaszdíjat biztosít.

 

Idén is vidám hangulatban fejeződtek be az intenzív komplex terápiás nyári táborok Fóton

A Magyar Lovasterápia Szövetség idén nyáron is táborokat szervezett a MOL Új Európa Alapítvány támogatásával a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás Központjának terápiás foglalkozásaira járó gyerekeknek.

 

Nico Rosberget kisgyermekek kérdései izzasztották meg

 

Nico Rosberget kisgyermekek kérdései izzasztották meg

A Mercedes-Benz nem mindennapi sajtótájékoztatót tartott a szombati időmérő edzést követően, ahol a profi újságírók helyett ezúttal a kisgyermekek ragadhattak mikrofont és kérdezhettek a Mercedes AMG Petronas Formula One Team pilótájától. Így a korábban már sokszor ismételt témakörök helyett igazán meglepő információkat és személyes történeteket is megtudhattunk a német pilótáról.

 

-

( A képre klikkelve egy galéria nyílik meg. )

( Fotó: Gordon Eszter )