Főoldal
Főoldal / Hírek
Önkénteseket keresünk a Díjlovas és Lovasterápiás Versenyre, szeptember 27-29. közötti időpontra!

Kedves Segítők!

A korábbi évekhez hasonlóan idén is sok szeretettel meghívunk Titeket a 2019. szeptember 27-29. megrendezésre kerülő CDI-W/CDI3*/DDIJ/CDIY/CDIP, CDN Díjlovas- és Lovasterápiás Versenyre. 

Képzési ajánló

2019. októberében indulnak az Alapozó ismeretek a lovasterápiáról és Lovasterapeuta pszichológiai lovasterápia szakágon - Lovasterapeuta képzés pszichológiai lovasterápia szakágon elnevezésű képzéseink. 

Részletek az alábbi cikkben olvashatók.

Lovas fotós workshop a Varázslatos Magyarország jóvoltából

Július 8. és július 12. között  zajlott az "Ismerd meg a környezetedet" címet viselő tábor, amely alatt a Varázslatos Magyarország fotósai nálunk töltöttek egy napot, és fotózni tanították a gyerekeket. Ennek apropóján készülhettek el a galériában található csodás fotók, és egy kisfilm. 

Vodafone Magyarország Alapítvány önkéntes nap

Újabb önkéntes nap keretében szépülhetett a területünk a Vodafone Magyarország Alapítvány 30 munkatársának segítségével. 

A cikk főcímére kattintva olvashatják az Alapítvány képviselőjének rövid összegzését, és nézhetik meg képgalériánkat. 

MOL Alapítvány - Önkéntes nap

A Lovasterápiás Központot 2007 óta támogatja a MOL Alapítvány a Gyermekgyógyító Program által és az elmúlt években több MOL csapat is önkénteskedett itt.

Kérem olvassák el a csoport vezetőjének, Martina Martinicnek rövid beszámolóját!


Isabelle von Neumann-Cosel újra nálunk járt a hétvégén

Isabelle, ahogy azt októberben megígérte számunkra, a hétvégén újra ellátogatott hozzánk és hihetetlen energiákról tanúbizonyságot téve vetette bele magát a lovasokkal és terapeutákkal folyatott munkába.

A Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány idén is részt vett a VÁROSLIGETI GYERMEKNAPON

Május 26-án vasárnap részt vettünk munkatársainkkal, önkénteseinkkel és három lóval, Robival, Mukival és Aldóval a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat által rendezett Városligeti Gyermeknapon, hogy lovasterápiás tevékenységünket megismertessük a rendezvényre látogató nagyközönséggel.

Képzések a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány szervezésében

Hamarosan itt a nyár első hónapja, és ezzel közeledünk oktatásaink szempontjából az év legsűrűbb időszakának végéhez is. Az elmúlt hónapok eseményeit e rövid összefoglalóval, és képgalériánkkal szeretnénk bemutatni.


A Lovasterápiás Központ 2019 évi Házi Versenye
2019. május 13-án hétfőn tartottuk a fóti Lovasterápiás Központba járó gyermekek számára az immár hagyományos házi versenyünket.