Főoldal
Főoldal / Hírek
Élhető Jövő Park Fóton

Megosztanánk Önökkel az ELMŰ - ÉMÁSZ Társaságcsoport jóvoltából született kisfilmet, mely rövid betekintést enged a Parkba.

Fóton járt a Mikulás

Mikulás programok a fóti Lovasterápiás Központba járó gyerekeknek 

Mikulás buliban jártak a kis lovasaink
Idén is meghívást kaptunk az ORACLE Hungary Kft. szervezésében megrendezett Mikulás buliba. 

Befejeződött a Magyar Lovasterápia Szövetség lovasterápiás konferenciája és továbbképzése

Budapest, 2018. november 3.- Az elmúlt évekhez hasonlóan a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány idén is megtartotta kéthetes őszi lovasterápiás továbbképzését, 2018. október 15. és 28. között, melyen pszichológusok, gyógypedagógusok, lovasok és gyógytornászok vettek részt. Idén új helyszínen, a Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás és Oktató Központjában.

Véget ért a Magyar Lovasterápia Szövetség XIV. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenye

2018. szeptember 28-30. között tartotta XIV. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenyét és Lovasterápiás Versenyét Fóton a Magyar Lovasterápia Szövetség. Az egyes versenyszámok házigazda szerepét idén is a Gyermekmentő Szolgálat ismert közéleti tagjai – politikusok, művészek, sportolók - vállalták el.

Nemzetközi Szakmai Konferencia 2018

A Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány az idei évben 2018. október 21-22.-én tartja Nemzetközi Szakmai Konferenciáját a fóti Lovasterápiás és Oktató központban.

A kétnapos szakmai programra külföldi és hazai előadókat, oktatókat is meghívott a szövetség.

A programra minden tagot és érdeklődőt szeretettel várunk! A konferencián a részvétel ingyenes. 

A Magyar Lovasterápia Szövetség Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenye CDI3*/CDI-W/CDIJ/CDIY/CDIP és Lovasterápiás Versenye Fóton

A Magyar Lovasterápia Szövetség a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat védnökségével és támogatásával 2018. szeptember 28-30. között, immáron tizennegyedik alkalommal rendezi meg nemzetközi és hazai Díjlovas Versenyét és Lovasterápiás Versenyét.  Idén a Díjlovas Verseny egyben világkupa-forduló is lesz. A rendezvény főtámogatója az OTP Bank Nyrt., kiemelt támogatók az ELMŰ-ÉMÁSZ, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Mercedes-Benz Hungária Kft. és a Hewlett Packard Enterprise.

Helyszín: NGYSZ Lovasterápiás és Oktató Központja

2151 Fót, Vörösmarty tér 2.

A verseny időpontja: 2018. szeptember 28-30. (péntek-szombat-vasárnap)