Főoldal
Főoldal / Rendezvények / Házi Versenyek
Nyomtatás
Tanévzáró háziverseny a fóti Lovasterápiás Központban - 2013

 

A tanévzáró házi verseny már szinte hagyománynak számít a fóti Lovasterápiás Központ életében. Idén ez az esemény május 27-én került megrendezésre, 41 lovasterápiára járó vagy parasportoló gyermek és fiatal részvételével.

 

(A képre klikkelve egy képgaléria nyílik meg.)

 

A verseny alkalmával a gyerekek több kategóriában és versenyszámban mérhették össze tudásukat. Voltak, akiknek ez volt az első versenyük, de akadtak olyanok is, akik már rutinos versenyzőnek számítanak.

A versenyszámok között szerepelt „Díjlovaglás lépésben és ügetésben”, „Önálló lovaglás ügyességi pályán”, „Ügyességi verseny vezetett lovon”, „Voltizsálás” valamint az izgalmas „Csapatváltó verseny”.

Mind a résztvevőknek, mind a szülőknek és a felkészítő terapeutáknak nagy élmény látni az egész éves munka eredményét, és az elért sikereket. A verseny alatt a pálya széléről gyakran hallatszott hangos buzdítás, a résztvevők bíztatták ismerőseiket, csapattársaikat. A verseny végén mindenki kapott ajándékot, a helyezésének megfelelő érmet, oklevelet, díjszalagot. A díjkiosztón a gyerekek örültek társaik sikereinek is és szinte szünet nélküli volt a tapsvihar.